Akvakultur er en voksende næring i Norge, og vannbehandling er nødvendig på mange nivåer. Vi har løsninger innen behandling av både grunnvann, overflatevann og sjøvann.

Norvann har lang erfaring i å løse vannproblemer, og vi tilbyr nær sagt alt av løsninger innen filter og anlegg for vannbehandling til akvakultur. Vårt utvalg spenner seg fra enkle filter som reduserer partikkelinnhold, til helautomatiske og driftssikre renseanlegg for større vannmengder. Vi fører også et stort utvalg av UV-anlegg for desinfeksjon av vann som har usikker eller dårlig bakteriologisk kvalitet. Norvann samarbeider med landets ledende rørlegger bedrifter ved montasje av våre produkter.
Ta kontakt med oss for ytterligere opplysninger og pristilbud.

Silfilter

Silfilter monteres ofte som et forfilter eller grovfilter til annen vannbehandling, men kan også benyttes som separat installasjon på vanninntak etc. Filtreringsfinheten på et silfilter er normalt fra 50 mikron – 500 mikron (0,05 – 0,5 mm). Våre silfilter leveres både med manuell og automatisk spylefunksjon.

Silfilter stopper effektivt harde og halvharde partikler i vann og væsker, som sand, boreslam og sedimenter fra gamle korroderte vannledninger. Selv i kommunale vannsystemer forekommer det til dels store mengder partikler.Dette føre ofte til tekniske problemer og driftsforstyrrelser i blandebatterier, toalettsisterner, pumper, reguleringsventiler i varme- og kjøleanlegg m.m. Et silfilter er en rimelig forsikring mot uforutsette hendelser, med et silfilter på inntaket er du på den sikre siden.

Aqua Big Blue

Cuno AP055T

Aqua FHPR

Cintropur Domestic

Selekt filterhus

Rustfritt stålhus Cuno AP1610

Rustfritt stålhus CT 101-103

Filterpatroner

AQUA FCPS

AQUA FCCBLX - Karbonblokk

Cuno AP117/110/124

AQUA FCCEL vaskbar filterpatron

Vaskbare partikkelfilter

Norvann renseanlegg

Våre rensesystemer fungerer på private vannkilder som for eksempel borehull, brønn eller overflatevann. Disse rensesystemene har gode egenskaper til å fjerne vanlige utfordringer som Jern, Mangan, Kalk, Farge (Humus), Svovellukt (H2S) og lav pH.

Ofte utfordring i forhold til høye verdier av overnevnte kjemisk parametere er som følger:

  • Misfarging på sanitærutstyr
  • Belegg og avleiring
  • Vond lukt
  • Flekker på klær
  • Skade på bereder og annet sanitørutstyr

Våre rensesystemer er godt tilpasset enebolig og hytte/fritidsbolig enten det er lavt vannforbruk men også der hvor flere husstander / hytter er koblet til samme vannkilde (ofte pumpehus) for hyttefelt. Vi har også rensesystemer for Næringsbygg, skoler og hotell.

 

 

Aqua AF kabinett serien

Aqua AF-Duplex serien

Aqua AF Kombi serien

Aqua AF Duplex Magnum serien

Aqua AF-X serien

Aqua AF Magnum serien

Norvann E-C AF kabinett serien

Norvann E-C Kombi serien

Norvann E-C AF-X serien

Aqua AF-IR serien

Aqua AF-IR Magnum serien

Aqua AFIR FA Serien

Aqua AFIR FA Magnum serien

Aqua AF-IR pH+ serien

Aqua AFIR FA Serien

Aqua AF-C serien

Aqua AF-S serien

UV-desinfeksjon

Miljøvennlig og effektiv løsning til bekjemping av bakterier. Metoden er anerkjent og helt fri for kjemikalier. UV-anlegg er en trygg og god løsning i forbindelse med drikkevann. UV-anlegg endrer heller ikke drikkevannets naturlige sammensetning.

UV-anlegg brukes ofte i moderne bygg der det er montert større anlegg for å styre luftfuktigheten. Dette kan skape utfordring i forhold til bakterievekst. Et UV-anlegg vil anbefales for å redusere risikoen for bakterier og andre mikroorganismer i en sikker installasjon.

Vi har stort utvalg av UV-anlegg som passer de fleste formål.

  • Enebolig, hytte, fritidsboliger
  • Næringsbygg, hotell, skoler, storkjøkken og vannverk.

 

 

Viqua Sterilight S serien

Viqua Sterilight VH og VP serien

Sterilight Cobalt serien

Norvann UV-Max husvannsstasjon

Visades T60

Visades T130

Visades T200

Visades T240

Visades T60 ECO plus

Visades T80 ECO plus

Visades T200 ECO plus