Fri tilgang på rent og friskt vann er viktig for både trivsel og helse. Vann av dårlig kvalitet gir et stort spekter av problemer. Dette kan være misfarging av kjeler, stentøy, sanitærutstyr og klesvask. Vannet kan ha ubehagelig lukt/smak, inneholde partikler, humus, radon, kalk, jern, mangan eller feil ha pH-verdi. 

Vi leverer løsninger beregnet både til filtrering av kommunalt vann og vann fra private vannkilder som borehull, brønner, cisterner etc.

Norvann har lang erfaring i å løse vannproblemer, og vi tilbyr nær sagt alt av løsninger innen filter og anlegg for vannrensing til privat forbruker. Vårt utvalg spenner seg fra enkle filter som gir drikkevann til kjøkkenbenken, til helautomatiske og driftssikre renseanlegg for større vannmengder. Vi fører også et stort utvalg av UV-anlegg for desinfeksjon av vann som har usikker eller dårlig bakteriologisk kvalitet. Norvann samarbeider med landets ledende rørlegger bedrifter ved montasje av våre produkter.
Ta kontakt med oss for ytterligere opplysninger og pristilbud.

Silfilter

Silfilter monteres ofte som et forfilter eller grovfilter til annen vannbehandling, men kan også benyttes som separat installasjon på vanninntak etc. Filtreringsfinheten på et silfilter er normalt fra 50 mikron – 500 mikron (0,05 – 0,5 mm). Våre silfilter leveres både med manuell og automatisk spylefunksjon.

Silfilter stopper effektivt harde og halvharde partikler i vann og væsker, som sand, boreslam og sedimenter fra gamle korroderte vannledninger. Selv i kommunale vannsystemer forekommer det til dels store mengder partikler.Dette føre ofte til tekniske problemer og driftsforstyrrelser i blandebatterier, toalettsisterner, pumper,reguleringsventiler i varme- og kjøleanlegg m.m.

Et silfilter er en rimelig forsikring mot uforutsette hendelser, med et silfilter på inntaket er du på den sikre siden.

Judo speedy Longlife serien

Judo Juko Longlife Line serien

Judo Profi Premium Line serien

Judo Promi serien

Judo Promimat- AT serien

Judo Fimat JFXL-ATP serien

Judo Profi DN serien

Aqua Big Blue

Cuno AP055T

Aqua FHPR

Cintropur Domestic

Selekt filterhus

Rustfritt stålhus Cuno AP1610

Rustfritt stålhus CT 101-103

Filterpatroner

AQUA FCPS

AQUA FCCBLX - Karbonblokk

Cuno AP117/110/124

AQUA FCCEL vaskbar filterpatron

Vaskbare partikkelfilter

Norvann renseanlegg

Våre rensesystemer fungerer på private vannkilder som for eksempel borehull, brønn eller overflatevann. Disse rensesystemene har gode egenskaper til å fjerne vanlige utfordringer som Jern, Mangan, Kalk, Farge (Humus), Svovellukt (H2S) og lav pH.

Ofte utfordring i forhold til høye verdier av overnevnte kjemisk parametere er som følger:

  • Misfarging på sanitærutstyr
  • Belegg og avleiring
  • Vond lukt
  • Flekker på klær
  • Skade på bereder og annet sanitørutstyr

Våre rensesystemer er godt tilpasset enebolig og hytte/fritidsbolig enten det er lavt vannforbruk men også der hvor flere husstander / hytter er koblet til samme vannkilde (ofte pumpehus) for hyttefelt. Vi har også rensesystemer for Næringsbygg, skoler og hotell.

 

 

Aqua AF kabinett serien

Aqua AF-Duplex serien

Aqua AF Kombi serien

Aqua AF Duplex Magnum serien

Aqua AF-X serien

Aqua AF Magnum serien

Norvann E-C AF kabinett serien

Norvann E-C Kombi serien

Norvann E-C AF-X serien

Aqua AF-IR serien

Aqua AF-IR Magnum serien

Aqua AFIR FA Serien

Aqua AFIR FA Magnum serien

Aqua AF-IR pH+ serien

Aqua AFIR FA Serien

Aqua AF-C serien

Aqua AF-S serien

se video